EN
Min första bok om Carl Larsson

Min första bok om Carl Larsson

100 kr

Slut

Susanne Hamilton, Caroline Karlström

ISBN: 9789187007316
Häftad: 150 sidor
Utgiven: 2013
Språk: swe
2 kr per försåld bok går till Astrid Lindgrens Barnsjukhus.

Denna bok är för barn och vuxna i alla åldrar. Det är en bok att umgås kring och läsa tillsammans. Diskutera bilderna fritt eller läs de öppna frågorna och be ditt barn svara och utveckla.

Bildkonsten och barnens kreativitet är ett spännande möte och kan ge oss vuxna nya perspektiv och öppna fantasins dörr. Ju friare tankar desto större möjlighet har vi som människor att utvecklas och tänka nytt. Att samtala och umgås generationer emellan kan ge många värdefulla tankar. Det finns inga fel och inga rätt i fantasins landskap, där är alla tankar fria - låt dem flyga.

Carl Larsson (1853-1919) är en av Sveriges mest välkända konstnärer, hans tidlösa konst attraherar än idag en stor publik. Carl Larssons konstnärskap var otroligt mångsidigt, han var verksam inom alla konstnärliga grenar även om de ljusa akvarellmålningarna mest kännetecknar hans konst.
Denna bok släpps i samband med Nationalmuseums utställning ”Carl Larsson - vänner och ovänner” på Konstakademien i Stockholm den 13 juni – 3 november 2013. Boken är ett samarbete mellan Nationalmuseum och Bokförlaget Langenskiöld.